HomeGroep 8Aanmelden

Aanmelden schooljaar 2017-2018

Wat breng je mee?

  • het blauwe aanmeldformulier dat je op de basisschool gekregen hebt;
  • je BSN-nummer;
  • het vragenformulier (zie hiernaast). Je kunt dit formulier thuis al printen en samen met je ouders/verzorgers invullen. Heb je niet de mogelijkheid om het formulier vooraf te printen en/of in te vullen, geen probleem: op school hebben we de formulieren ook liggen zodat je het op je gemak kunt invullen tijdens het¬†aanmelden. In dat geval wordt ouders/verzorgers verzocht hun IBAN mee te nemen, zodat het formulier helemaal ingevuld kan worden. Als je nog vragen hebt over het formulier of andere zaken, kun je die natuurlijk ook dan nog met ons bespreken.

Aanmelden schooljaar 2017-2018 voor klas 2 en hoger

Zit je al op een school voor voortgezet onderwijs en overweeg je de overstap te maken naar onze school? Dat kan onder bepaalde voorwaarden. De aanmeldperiode hiervoor is op 22 en 23 mei 2017. Binnen het samenwerkingsverband van VO-scholen in onze regio zijn afspraken gemaakt over de procedure (zie www.swveindhovenkempenland.nl). Op dit moment is er voor de volgende leerjaren in 2017-2018 geen plaatsruimte meer op onze school:

Havo 2

Havo 4

Plaatsing in de bovenbouw van havo en VWO is overigens altijd onder voorbehoud van profielkeuze; het kan namelijk zijn dat er geen plaatsruimte meer is bij bepaalde profielen en/of vakken.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

p.vanbeek@augustinianum.nl (voor klas 2 t/m 5 havo)

m.maas@augustinianum.nl (voor klas 2 en 3 atheneum/gymnasium)

h.aitoumghar@augustinianum.nl (voor klas 4 t/m 6 VWO)