HomeGroep 8Kennismaken

Kennismaken met het Augustinianum

Voor aanstaande leerlingen van het Augustinianum zijn er veel mogelijkheden om met de school kennis te maken. Kijk hieronder voor een overzicht van alles wat je kunt ondernemen om het Aug beter te leren kennen.

Kennismakingsmiddag woensdag 21 juni 2017

Als je je hebt aangemeld op het Augustinianum en je hebt bericht van ons ontvangen dat je aangenomen bent, kom je samen met alle andere nieuwe brugklassers op woensdag 21-06 bij elkaar. Je maakt dan kennis met je mentor en je klasgenootjes en we maken je al een beetje wegwijs in de school. Deze middag start om 14.30 uur en is rond 16.15 uur afgelopen.

Vrijkaartjes basisschoolleerlingen voor Old Skool van het AugTheater

under construction

AugTheater speelt ...

OLD SKOOL

Woensdag 31 mei, donderdag 1 en vrijdag 2 juni.

Steen en stoffigheid,
betonnen blokken worden school,
OLD SKOOL, NEW SKOOL,
Dag oud, hallo nieuw…

Kom je ook? Meld je nu GRATIS aan via deze link.

Acht op Aug

Tussen september en januari bezochten zo'n 40 basisscholen met hun groep 8 onze school. Ze maakten praktijk- en theorielesjes mee, een leswisseling en een pauze. Ook jij kunt met je klas het Augustinianum komen bezoeken. Vraag ernaar bij je juf of meester.
Hiernaast zie je de folder die we speciaal voor groep-8 leerlingen hebben gemaakt. Hierin vind je alle belangrijke informatie en data voor het schooljaar 2017-2018.

Proeflessen 22 februari 2017

Op woensdag 22 februari vonden de proeflessen plaats voor leerlingen van groep 7 en 8 die eens kennis wilden maken met de manier van lesgeven op het Augustinianum. De lessen zaten allemaal vol en we ontvingen veel positieve reacties. Als al deze enthousiaste leerlingen zich gaan aanmelden voor schooljaar 2017-2018 en 2018-2019 dan kunnen we ons verheugen op nog vele jaren voortzetting van de goede sfeer op onze school.

 

 

Open Dag

Op zondag 29 januari hebben we onze Open Dag gehad.

Tussen 11.00 en 14.30 uur konden leerlingen van groep 7 en 8 met hun ouder(s) bijv. een lesje wiskunde volgen of genieten van de AugPopbandjes. Op het talenplein hoorde en zag je alles over Frans, Duits, Engels en Nederlands en ook kon je bijv. leuke en interessante scheikundeproefjes doen. 

Minilesjes en informatieavonden

In november kon je op drie avonden minilesjes volgen terwijl je ouder(s) informatie kregen over het Augustinianum in het algemeen en over de brugklas in het bijzonder.

Deze avonden waren op dinsdag 8, maandag 14 en dinsdag 22 november.

De avond van 22 november gaat speciaal over de gymnasiumbrugklas.

Via een formulier kon je je aanmelden voor een van deze avonden.