HomeGroep 8Kennismaken

Kennismaken met het Augustinianum

Voor aanstaande leerlingen van het Augustinianum zijn er veel mogelijkheden om met de school kennis te maken. Kijk hieronder voor een overzicht van alles wat je kunt ondernemen om het Aug beter te leren kennen.

Acht op Aug

Tussen september en januari kunnen basisscholen met hun groep 8 onze school bezoeken. Ze maken praktijk- en theorielesjes mee, een leswisseling en een pauze. Ook jij kunt met je klas het Augustinianum komen bezoeken. Vraag ernaar bij je juf of meester.
Zodra de folder klaar is, kun je die hiernaast bekijken. Nu staat er nog de folder van 2016-2017. Daarin kun je alvast een indruk krijgen van het soort informatie dat er in te vinden zal zijn. 
Deze wordt te zijner tijd vervangen door de folder voor 2017-2018.

Minilesjes en informatieavonden

Vanaf 31 oktober 2017 kun je op drie avonden minilesjes volgen terwijl je ouder(s) informatie krijgen over het Augustinianum in het algemeen en over de brugklas in het bijzonder.

Deze avonden vinden plaats op dinsdag 31 oktober, maandag 6 en dinsdag 14 november.

De avond van 14 november gaat speciaal over de gymnasiumbrugklas.

Via een formulier kun je je aanmelden voor een van deze avonden. 

Zodra het formulier klaar is, kun je het hier invullen. Houd deze pagina dus in de gaten.

Brugklasbenodigdheden

schoolspullen
Iedere leerling krijgt alle gratis leermiddelen thuisgestuurd via Vandijk.nl. 
Rekenmachine en tekendoos dienen besteld te worden bij CIVO (zie daarvoor ook deze brief van mevrouw Thomassen van 7 juni 2017). Deze worden gebruikt tot en met de derde klas.
Verder is elke leerling verplicht het Aug-gymset (€ 30,00) aan te schaffen bij Akwi Sport, Tongelresestraat 266, Eindhoven (tel. 040-2451893). Deze gymset bestaat uit 2 polo’s of t-shirts met logo en 1 short.
Ook dienen voor de gymlessen twee paar gymschoenen aangeschaft te worden: een paar voor binnen en een paar voor buiten.
 
Wil je alvast weten wat je nog meer nodig hebt in de brugklas, bekijk dan het overzicht van benodigdheden per vak.

Open Dag

Op zondag 28 januari 2018 hebben we onze Open Dag.

Hier kun je later lezen wat de mogelijkheden zijn om kennis te maken met het onderwijs op onze middelbare school. Houd de website dus goed in de gaten.

We hopen weer veel leerlingen van groep 7 en 8 te mogen verwelkomen in ons nieuwe schoolgebouw.

Kennismakingsmiddag 20 juni 2018

Op 20 juni kunnen onze nieuwe brugklassers voor schooljaar 2018-2019 kennismaken met hun nieuwe klasgenoten en hun mentor. Meer informatie vind je hier tegen die tijd. Houd deze pagina dus goed in de gaten.