HomeGroep 8Kennismaken

Kennismaken met het Augustinianum

Voor aanstaande leerlingen van het Augustinianum zijn er veel mogelijkheden om met de school kennis te maken. Kijk hieronder voor een overzicht van alles wat je kunt ondernemen om het Aug beter te leren kennen.

Open Dag

Op zondag 28 januari 2018 hebben we onze Open Dag van 11.00-14.30 uur.

Hier kun je later lezen wat de mogelijkheden zijn om kennis te maken met het onderwijs op onze middelbare school. Houd de website dus goed in de gaten.

We hopen weer veel leerlingen van groep 7 en 8 te mogen verwelkomen in ons nieuwe schoolgebouw.

Acht op Aug

Tussen september en januari kunnen basisscholen met hun groep 8 onze school bezoeken. Ze maken praktijk- en theorielesjes mee, een leswisseling en een pauze. Ook jij kunt met je klas het Augustinianum komen bezoeken. Vraag ernaar bij je juf of meester.
Je kunt de folder hiernaast bekijken.

Brugklasbenodigdheden

schoolspullen
Iedere leerling krijgt alle gratis leermiddelen thuisgestuurd via Vandijk.nl. 
Rekenmachine en tekendoos dienen besteld te worden bij CIVO (zie daarvoor ook deze brief van mevrouw Thomassen van 7 juni 2017). Deze worden gebruikt tot en met de derde klas.
Verder is elke leerling verplicht het Aug-gymset (€ 30,00) aan te schaffen bij Akwi Sport, Tongelresestraat 266, Eindhoven (tel. 040-2451893). Deze gymset bestaat uit 2 polo’s of t-shirts met logo en 1 short.
Ook dienen voor de gymlessen twee paar gymschoenen aangeschaft te worden: een paar voor binnen en een paar voor buiten.
 
Wil je alvast weten wat je nog meer nodig hebt in de brugklas, bekijk dan het overzicht van benodigdheden per vak.

Kennismakingsmiddag 20 juni 2018

Op 20 juni kunnen onze nieuwe brugklassers voor schooljaar 2018-2019 kennismaken met hun nieuwe klasgenoten en hun mentor. Meer informatie vind je hier tegen die tijd. Houd deze pagina dus goed in de gaten.