Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Loting

Vanzelfsprekend zijn wij blij met en trots op de grote belangstelling voor het Augustinianum. Helaas noodzaakt dit ons te werken met een lotingsprocedure voor de brugklas. Op maandag 11 en dinsdag 12 maart hebben leerlingen zich aangemeld voor het schooljaar 2019 - 2020. 

Het aantal aanmeldingen heeft erin geresulteerd dat er voor alle afdelingen, dus voor zowel havo, havo/vwo als gymnasium, geloot moet worden. Aangemelde leerlingen met een (half-)broer of (half-)zus op school worden direct toegelaten tot de reguliere toelatingsprocedure.

De loting wordt verricht door de notaris, op woensdagochtend 13 maart. Deze stelt ook de samenstelling van de reservelijst vast. De uitslag van de loting wordt diezelfde dag voor 13.00 uur bekendgemaakt via e-mail. 

Na de lotingsprocedure start de reguliere toelatingsprocedure, zoals die in Eindhoven is afgesproken. Wanneer een ingelote leerling tijdens deze toelatingsprocedure alsnog wordt afgewezen, wordt de vrijgekomen plaats aangeboden aan de eerstvolgende leerling op de reservelijst van de betreffende afdeling.

Voor meer informatie betreffende de lotingsprocedure verwijzen wij u naar onderstaande PDF.

Thema-avond Pubers en hun verleidingen
Update Afrika-reis

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/