Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Open Dag, proeflessen en rondleidingen


Helaas is het in verband met de huidige situatie rondom corona niet toegestaan of verantwoord om leerlingen van groep 8 en hun ouders bij ons op school te ontvangen.

Wij hebben de veiligheid van u, uw kinderen, onze leerlingen en onze medewerkers altijd voorop staan. Daarom is onze Open Dag ook dit jaar weer volledig online.

U kunt onze online Open Dag op zondag 30 januari gemakkelijk 'bezoeken' via onze website. U vindt die dag op de homepage een link, waarmee u zelf uw route door onze school kiest. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Proeflessen:
De inschrijving voor onze proeflessen op woensdag 9 februari is inmiddels geopend: https://www.augustinianum.nl/index.php/groep-7-8/kennismaken/proeflessen 

Vanwege de grote belangstelling voor de proeflessen, zijn wij bezig met het organiseren van een extra middag op woensdag 16 februari. Meer informatie hierover volgt z.s.m.

Extra momenten voor leerlingen om het Aug te bezoeken:
Om leerlingen van groep 8 toch zoveel mogelijk in de gelegenheid te stellen het Aug van binnen te bekijken en van de sfeer te proeven, organiseren wij voor hen actieve rondleidingen op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 februari. U kunt uw kind hiervoor via onderstaande knoppen opgeven:


Meedoen met de rondleidingen? Schrijf je hier in!
Actuele situatie ivm coronavirus

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/