Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Open Dag zondag 29 januariIn afwachting van onze Open Dag alvast een beetje rondkijken?

Dat kan! Op deze pagina vind je filmpjes van ons gebouw, vertellen leerlingen waarom zij voor het Aug hebben gekozen en maak je alvast kennis met een paar van onze docenten. Onderaan de pagina kun je nog wat foto's bekijken. 


Het Augustinianum in vogelvlucht!

Benieuwd hoe het Augustinianum er van binnen uitziet? Bekijk het hier! 

Welkom op het Augustinianum!

Hoe is het eigenlijk om op het Augustinianum te zitten? Waarom hebben onze leerlingen eigenlijk voor het Augustinianum gekozen? Hoor en zie het in dit filmpje.

Maak kennis met de mensen op het Aug

Je bent vast heel benieuwd naar de mensen die op het Augustinianum werken. Zijn ze wel aardig? En snappen ze wel dat het spannend is om naar de middelbare school te gaan? In dit filmpje maak je alvast kennis met een paar van onze medewerkers!

Benieuwd hoe het Augustinianum er van binnen uitziet? Hebben ze ook leuke leraren en leraressen? Is het er gezellig? Kortom, zou jij je bij ons thuis kunnen voelen? 

Op zondag 29 januari 2023, van 11.00 uur tot 14.30 uur, ben je met je ouders/verzorgers van harte welkom op onze Open Dag om sfeer te proeven en antwoord te krijgen op al je vragen.

Graag tot dan!Inschrijven voor onze proeflessen in februari?

Op woensdag 8 februari organiseren wij van 14.30 tot 16.30 uur proeflessen voor leerlingen uit groep 8.

Wil je graag nog een keer twee proeflessen ervaren voordat je je definitieve schoolkeuze maakt, dan kun je je inschrijven voor deze middag. Op het aanmeldingsformulier staat aangegeven uit welke lessen je kunt kiezen. Zo zijn er lessen wiskunde, Engels, Frans, Latijn, aardrijkskunde, geschiedenis, beeldende vorming en AugPop. Het is dan net alsof je al op de middelbare school zit. Je maakt twee lessen mee en je gaat met de groep naar een ander lokaal voor de volgende les!Voorstelling 'Meermeisje'
Deelname Valerie en Bram aan Regionale en Nederlan...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/