Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer
Aanbevolen 

Reünie 125 jaar Augustinianum


In oktober 2023 bestaan wij maar liefst 125 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren! En wel op zaterdag 23 september. We organiseren dan een reünie voor al onze oud-leerlingen en oud-medewerkers. En natuurlijk zijn ook onze huidige medewerkers van de partij. Iedereen die op het Augustinianum les heeft gehad, les heeft gegeven of op enige andere manier betrokken is geweest bij het onderwijs, is van harte welkom!

De reüniecommissie is druk bezig met alle voorbereidingen. Het informele programma staat vooral in het teken van elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en elkaar prachtige anekdotes vertellen. Naast de heerlijke drankjes hebben wij gekozen voor een concept waarbij ook de inwendige mens gesterkt kan worden: er zal een diversiteit aan foodtrucks opgesteld staan. Deze zullen buiten, in de directe nabijheid van het schoolgebouw, opgesteld staan. Hierdoor ontstaat een 'reünie-festival'. Een combinatie van in- en outdoor. Overal even gezellig en voorzien van hapjes en drankjes.

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan nu in via onze speciaal hiervoor ingerichte reüniesite: www.reunieaugustinianum.nl. Schrijf je je voor zaterdag 20 mei in, dan profiteer je nog van de Early Bird-prijzen.

Wij kunnen niet wachten tot het zover is. Graag tot ziens op zaterdag 23 september!


Stuntdag 2023

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/