Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Open dag 2021 //

Welkom op onze online open dag!

Neem gerust een kijkje. Of stel je vraag op zondag 31 januari van 11.00 tot 15.00 uur via chat. Buiten deze tijden kun je natuurlijk ook met je vragen bij ons terecht. Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 040 211 10 69. We staan je graag te woord.

Stapsgewijs door het virtuele Augustinianum!

Stel je eigen 'Tour door het Aug' samen door te klikken op de keuzes hieronder. Klaar voor de start?

Welkom op het Augustinianum!

Hoe is het eigenlijk om op het Augustinianum te zitten? Hebben ze ook leuke leraren en leraressen? Is het er gezellig? En waarom hebben de leerlingen eigenlijk voor het Augustinianum gekozen? Hoor en zie het in dit filmpje.

Video herstarten? Klik op dit icoon linksonder in de video.

Het Augustinianum in vogelvlucht

Benieuwd naar hoe het Augustinianum er van binnen uitziet? Bekijk het hier!

Video herstarten? Klik op dit icoon linksonder in de video.

Maak kennis met de mensen op het Aug

Je bent vast heel benieuwd naar de mensen die op het Augustinianum werken. Zijn ze wel aardig? En snappen ze wel dat het spannend is om naar de middelbare school te gaan? In dit filmpje maak je alvast kennis met een paar van onze medewerkers!

Video herstarten? Klik op dit icoon linksonder in de video.

Het Aug in een klein kwartier

Een presentatie waarin informatie gegeven wordt over het Augustinianum.

Video herstarten? Klik op dit icoon linksonder in de video.

Leerlingen aan het woord

Onze leerlingen beantwoorden vragen van ouders en leerlingen tijdens de online live voorlichtingsavond. Deze opname is gemaakt voordat de anderhalve-meter-regel werd ingevoerd.

Video herstarten? Klik op dit icoon linksonder in de video.

De Grote Aug Quiz!

Zit je in groep 7 of 8? Doe dan mee aan deze QUIZ! Geef antwoord op de vragen en laat je adresgegevens achter. Alle deelnemers krijgen een cadeautje thuisgestuurd. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen: een JBL-speaker Charge 4 (1e prijs), vier bioscoopbonnen (2e prijs) en een cadeaubon van 25 euro (3e prijs). Lekker toch?

Klik hier voor de quiz

Veelgestelde vragen

Hoeveel leerlingen heeft het Augustinianum? Hoeveel brugklassen zijn er? Hoe groot zijn deze klassen? Hoe is de verhouding havo-atheneum-gymnasium? De antwoorden op deze en andere vragen vind je in een PDF die je via onderstaande knop kan bekijken en eventueel downloaden.

Klik hier voor de veelgestelde vragen

Aanmelden - toelating - ondersteuning

De aanmelddagen voor het schooljaar 2021-2022 zijn op maandag 15 en dinsdag 16 maart 2021. Het aanmelden verloopt dit jaar digitaal.

Klik hier voor meer informatie

Eindpunt van de tour door het virtuele Augustinianum!

Met de foto's hieronder zijn we aan het einde gekomen. We hopen dat je een goed beeld van onze fijne school gekregen hebt. We zouden het leuk vinden om ook jou over een paar maanden als brugklasser op het Aug te mogen verwelkomen!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/