HomeNieuwsNieuwsberichtenOpbrengst Kerstactiedag

Opbrengst Kerstactiedag

12 maart 2018
cheque

Op de vrijdag voor de kerstvakantie hebben de leerlingen van het Augustinianum zich ingezet voor 3 goede doelen. De school stond de hele dag in het teken van geld ophalen voor 3 goede doelen: onze zusterschool in Papoea-Nieuw-Guinea, een waterpomp voor een school in Burkina Faso en wonderbags voor vrouwen in Afrika. Leerlingen renden rondjes tijdens de sponsorloop, volgden een workshop waarvan de inkomsten naar het goede doel gingen, speelden mee in de pubquiz, voetbalden in een toernooi, probeerden te ontsnappen uit de escape rooms, verkochten heerlijke zelfgemaakte lekkernijen en nog veel meer!

Eindelijk is het totaalbedrag bekend dat opgehaald is met al deze activiteiten...

In totaal hebben we als school €3901,67 opgehaald!

 

Op maandag 5 maart hebben we de cheque uitgereikt aan SAS, de stichting voor onze zusterschool in Papoea-Nieuw-Guinea. Met het geld dat wij hebben opgehaald met onze kerstactiedag, wordt het schoolgeld betaald van leerlingen die op het internaat wonen bij de school. Deze leerlingen wonen te ver van de school om iedere dag heen en weer te reizen, daarom wonen ze bij de school in het internaat.

Stijn van Lierop en Ilja Keijzers hebben namens de organisatie van de kerstactiedag de cheque overhandigd aan de bestuursleden van SAS.