HomeNieuwsNieuwsberichtenWildcard voor Elsa!

Wildcard voor Elsa!

11 april 2018
Elsa, wildcard

Eind maart vond de selectie plaats voor de Radically Mine tentoonstelling in het Van Abbemuseum (van 28 april t/m 10 juni), waar naast een aantal andere scholen ook het Augustinianum aan mee doet.

Tijdens dit selectiemoment is niet alleen gekeken naar werken voor de tentoonstelling, maar zijn er ook talentvolle leerlingen geselecteerd die met hun werk direct door kunnen naar de regiofinale van Kunstbende Brabant op zondag 15 april van 12.30 - 18.00 uur in de Mezz in Breda.

Om deze deelname aan kunstbende meer te laten leven bij de leerlingen zijn er wildcards ontworpen. Deze borden zijn een tastbaar bewijs voor de deelname aan Kunstbende en zijn uitgereikt aan de hiervoor geselecteerde leerlingen.

Elsa Heesemans uit V6 heeft een finaleplaats bereikt, met haar werk Blue Bird. Per categorie (Expo of Fashion) gaat de nummer 1 van de regiofinale door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbendefestival in de Westergasfabriek in Amsterdam. De winnaars van deze finale krijgen mooie kansen om hun talent te tonen. Zo mag de landelijke winnaar van de categorie Expo exposeren in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Wij wensen Elsa zondag heel veel succes!