Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Flabbergasted wint eerste prijs bij de Orion Awards

Flabbergasted heeft op 22 maart jl. de eerste prijs van de Orion Awards bovenbouw gewonnen. In een vol Parktheater, met 15 deelnemende scholen, haalden zij de prijs binnen.

Van harte, Augpoppers!
Sfeerverslag 2018

Elfde versie Orion Music Awards was 'Flabbergasted'

Niet alleen door het fantastisch vertolkte nummer 'Proud Mary' (Ike & Tina Turner) door Flabbergasted van het Augustinianum, maar vooral door het geheel aan optredens was het overrompelend.
Na elf jaar zit de sleet er nog lang niet in gezien de 86 leerlingen van 14 scholen, gesteund door 900 muziekliefhebbers in de zaal. Het werd een heerlijke avond met voor de jury een vrijwel onmogelijke taak pareltjes van briljantjes te scheiden.

Met de keuze op Augustinianum (bovenbouw) en Pius X College (onderbouw) kon iedereen vrede hebben. Want wat beide scholen voorschotelden was het naast sprankelende muziek en enthousiasme bovenal meeslepend. Of met de woorden van jurylid Sofie van den Krommenacker te spreken: "Ik zat te stuiteren op mijn stoel."

Maar alle anderen mogen beslist niet te kort worden gedaan. Zo kreeg de avond een vliegende start door de Cocoband van het Commanderij College. Verrassend was ook het optreden van het Ds. Pierson College. Met veel gevoel werden in een medley de tophits van Tycho & Kick ten gehore gebracht.

In het programmaboekje viel te lezen dat het niet gekker moest worden na het fantastische jubileumjaar. Ondanks het feit dat de organisatie alle touwtjes strak in handen had, konden ze dat niet voorkomen. Het werd wéér te gek.

De conclusie 'never change a winning team' is dan ook volledig gerechtvaardigd.

...

Sfeerverslag 2018 – ORION MUSIC AWARDS

Sinds 2008 worden jaarlijks de Orion Music Awards georganiseerd waarbij het Parktheater in Eindhoven steeds weer de gastheer is.
Digitale Schoolgids
Elsa wint de regiofinale!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/