Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Het goede doel

Onze school organiseert jaarlijks de kerstactie om geld in te zamelen voor ons vaste doel, SAS, en een jaarlijks anders gekozen doel.

SAS staat voor Stichting Augustinianum Sorong. Sinds 2001 heeft het Augustinianum een sterke verbondenheid met SAS die zich inzet voor goed onderwijs in Papoea. In 2008 zijn twee leerlingen van de school met enkele bestuursleden in Papoea op bezoek geweest. Daar konden zij met eigen ogen zien wat er met het geld gebeurt dat zij inzamelen.


...

Home - Stichting Augustinianum Sorong

Het hoofddoel van de Stichting Augustinianum Sorong is het bevorderen van deelname aan middelbaar en hoger onderwijs bij Papoea-jongeren. Dat betekent dat we het schoolgeld sponsoren, de kosten voor een internaat en eventuele beurzen voor een vervolgstudie. We hopen dat we hiermee voor deze jongeren de emancipatie en de mogelijkheden tot een goede maatschappelijke positie bevorderen.

Computerlokaal, de inrichting is door SAS gefinancierd.

...

Papoea (provincie) - Wikipedia

Papoea of Papua is een Indonesische provincie. Vroeger sloeg de naam op het hele westelijke deel van het eiland Nieuw-Guinea; thans is dat gebied onderverdeeld in de provincies Papoea en West-Papoea.
Mentoren
Lessentabellen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/