Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

AanmeldenAanmelden schooljaar 2023-2024 voor klas 1 

De aanmelddagen voor het schooljaar 2022-2023 vinden dit jaar plaats op maandag 6 maart en dinsdag 7 maart 2022. 

Meer informatie over de manier waarop u uw kind kunt aanmelden, volgt in de loop van het schooljaar.


Aanmelden schooljaar 2023-2024 voor klas 2 en hoger

In verband met de grote belangstelling voor onze school is het helaas niet mogelijk om leerlingen voor klas 2 en hoger aan te melden voor schooljaar 2023-2024. Helaas zijn we genoodzaakt om ook hier, net als in de brugklas, te werken met een leerlingenstop. Leerlingen van wie reeds een broer of zus op het Augustinianum zit, hebben wel toegang tot de reguliere toelatingsprocedure. Binnen het samenwerkingsverband van VO-scholen in onze regio zijn afspraken gemaakt over deze procedure (zie www.swveindhovenkempenland.nl).

Plaatsing in de bovenbouw van de havo en vwo is overigens altijd onder voorbehoud van profielkeuze; het kan namelijk zijn dat er geen plaatsruimte meer is bij bepaalde profielen en/of vakken.

Meer informatieLotingsprocedure

Er was voor schooljaar 2022-2023 ruimte voor in totaal 200 brugklasleerlingen. We verdelen deze bij voorkeur over 8 klassen: 1 x havo, 4 x havo/vwo en 3 x gymnasium. Het kan zijn dat er per type brugklas te veel aanmeldingen zijn. In dat geval moeten we loten.

U vindt de lotingsprocedure, zoals gehanteerd voor schooljaar 2022-2023, hieronder:

...

Home - RSV PVO - Regionaal samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs

RSV PVO staat voor Regionaal Samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs. In het samenwerkingsverband zijn 39 scholen uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs uit regio Eindhoven en Kempenland verenigd om iedere jongere een zo passend mogelijke plaats in het onderwijs te bieden.

Acht op Aug

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/