Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Aanmelden

Aanmelden schooljaar 2020-2021 brugklas

Vroege aanmelding

De aanmeldweek voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoefte voor schooljaar 2020 - 2021 vindt in de week van 3 t/m 7 februari 2020 plaats. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw T. Frey, ondersteuningscoördinator, of met mevrouw M.Maas, teamleider.


Aanmelddagen

De aanmelddagen voor het schooljaar 2020-2021 zijn op maandag 2 en dinsdag 3 maart 2020, van 16.00 - 17.00 uur en van 19.00 - 21.00 uur. Wanneer uw zoon/dochter zich komt aanmelden, is onderstaand formulier ingevuld nodig, evenals het (blauwe) formulier dat u van de basisschool ontvangt.

Lotingsprocedure

Vanwege de enorme belangstelling voor onze school zijn we voor schooljaar 2020-2021 genoodzaakt te werken met een lotingsprocedure voor de brugklas. Hieronder leest u de werkwijze:


Aanmelden schooljaar 2020-2021 voor klas 2 en hoger

In verband met de enorme belangstelling voor onze school is het niet mogelijk om leerlingen voor klas 2 en hoger aan te melden voor schooljaar 2020-2021. Helaas zijn we genoodzaakt om ook hier, net als in de brugklas, te werken met een leerlingenstop. Leerlingen van wie reeds een broer of zus op het Augustinianum zit, hebben wel toegang tot de reguliere toelatingsprocedure. Binnen het samenwerkingsverband van VO-scholen in onze regio zijn afspraken gemaakt over deze procedure (zie www.swveindhovenkempenland.nl).

Plaatsing in de bovenbouw van de havo en het vwo is overigens altijd onder voorbehoud van profielkeuze; het kan namelijk zijn dat er geen plaatsruimte meer is bij bepaalde profielen en/of vakken.

...

RSV PVO - Regionaal samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs

Op deze site kunt u informatie vinden over ons samenwerkingsverband en passend onderwijs. Ook kunt u documenten en formulieren downloaden en interessante links en het laatste nieuws vinden.

Acht op Aug

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/