Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Aanmelden

Uw zoon/dochter heeft besloten dat het Aug zijn/haar school wordt. Wat leuk om te horen!

De aanmelddagen voor het schooljaar 2024-2025 vinden dit jaar plaats op maandag 25 maart t/m vrijdag 29 maart 2024.

Meer informatie over de wijze van aanmelden volgt in de loop van het schooljaar.Aanmelden schooljaar 2024-2025 voor klas 2 en hoger

In verband met de grote belangstelling voor onze school is het helaas niet mogelijk om leerlingen voor klas 2 en hoger aan te melden voor schooljaar 2024-2025. Helaas zijn we genoodzaakt om ook hier, net als in de brugklas, te werken met een leerlingenstop. Leerlingen van wie reeds een broer of zus op het Augustinianum zit, hebben wel toegang tot de reguliere toelatingsprocedure. Binnen het samenwerkingsverband van VO-scholen in onze regio zijn afspraken gemaakt over deze procedure (zie www.swveindhovenkempenland.nl).

Plaatsing in de bovenbouw van de havo en vwo is overigens altijd onder voorbehoud van profielkeuze; het kan namelijk zijn dat er geen plaatsruimte meer is bij bepaalde profielen en/of vakken.

 Oriënterend gesprek

Basisscholen en ouders bieden wij de gelegenheid om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. Als er enkel en alleen sprake is van dyslexie of dyscalculie, dan valt dit binnen de basisondersteuning en is een oriënterend gesprek niet nodig.

Sinds het schooljaar 2021-2022 is de vroege aanmelding komen te vervallen, dus voor alle leerlingen geldt dat ze zich aanmelden tijdens de reguliere aanmelddagen in maart.

Heeft u behoefte aan een oriënterend gesprek, dan kunt u hierover contact opnemen met:

Sabine Kappen, ondersteuningscoördinator

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken....

Home - RSV PVO - Regionaal samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs

RSV PVO staat voor Regionaal Samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs. In het samenwerkingsverband zijn 39 scholen uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs uit regio Eindhoven en Kempenland verenigd om iedere jongere een zo passend mogelijke plaats in het onderwijs te bieden.

Acht op Aug

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/