Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Aanmelden

Aanmelden schooljaar 2021-2022 brugklas


Aanmelddagen

De aanmelddagen voor het schooljaar 2021-2022 zijn op maandag 15 maart en dinsdag 16 maart 2021 tot 19.00 uur.

Door de huidige omstandigheden, vindt de aanmeldingsprocedure dit jaar grotendeels digitaal plaats.

Uiterlijk 15 maart 2021 geeft de basisschool het schooladvies aan de ouders/verzorgers. U heeft dit advies nodig voor de aanmelding.

Aanmelden met de digitale toegangscode die u van de basisschool heeft ontvangen:

 • Volg de instructies die u van de basisschool heeft ontvangen, selecteer vervolgens het Augustinianum als school van voorkeur in de applicatie en verzend de aanvraag.
 • U ontvangt van ons via e-mail een bevestiging van de aanvraag, met het verzoek per ommegaande (uiterlijk dinsdag 16 maart 21.00 uur) enkele gegevens aan te leveren (o.a. het niveau waarvoor u uw zoon/dochter aanmeldt). Deze gegevens zijn nodig om deel te kunnen nemen aan een eventuele loting. Zonder deze gegevens kan, mocht loting nodig blijken, niet meegeloot worden. 
 • Op woensdag 17 maart voor 14.00 uur ontvangt u via e-mail bericht over de uitslag van de eventuele loting en aanvullende informatie over de procedure.
 • Als u bij deze e-mail als bijlage het formulier Aanvullende gegevens aantreft, dan verzoeken wij u dit formulier volledig in te vullen en te ondertekenen.
 • Na ondertekening kunt u het formulier voor vrijdag 19 maart 14.00 uur:
  • inscannen en e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • of afgeven bij de receptie van het Augustinianum.
In geval van e-mailen: wij adviseren u gebruik te maken van beveiligd e-mailen.

Aanmelden met het aanmeldformulier dat u van de basisschool heeft ontvangen

Werkt uw basisschool niet met met een digitale toegangscode? Uitsluitend in dat geval is de procedure als volgt:

 • U meldt uw zoon/dochter op 15 of 16 maart aan door te klikken op onderstaande link (let op: u ziet deze link pas vanaf 15 maart).
 • U vermeldt in het scherm dat verschijnt de naam, het geslacht, het niveau waarvoor u uw zoon/dochter wilt aanmelden en uw telefoonnummer. Ook horen wij graag of er al een broer of zus bij ons op school zit of dat een van de ouders op het Augustinianum werkt (naam broer/zus/ouder vermelden).
 • Na verzending, ontvangt u van ons via e-mail de bevestiging van de aanvraag, met hierin informatie over de verdere procedure en een formulier voor het aanleveren van aanvullende gegevens.
 • U kunt dit formulier downloaden, invullen en ondertekenen.
 • Na ondertekening kunt u zowel het formulier aanvullende gegevens als het aanmeldformulier dat u van de basischool hebt gekregen voor vrijdag 19 maart 14.00 uur:
  • inscannen en e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • of afgeven bij de receptie van het Augustinianum.
In geval van e-mailen: wij adviseren u gebruik te maken van beveiligd e-mailen.Aanmelden voor klas 2 en hoger

In verband met de grote belangstelling voor onze school is het niet mogelijk om leerlingen voor klas 2 en hoger aan te melden voor schooljaar 2020-2021 en 2021-2022. Helaas zijn we genoodzaakt om ook hier, net als in de brugklas, te werken met een leerlingenstop. Leerlingen van wie reeds een broer of zus op het Augustinianum zit, hebben wel toegang tot de reguliere toelatingsprocedure. Binnen het samenwerkingsverband van VO-scholen in onze regio zijn afspraken gemaakt over deze procedure (zie www.swveindhovenkempenland.nl).

Plaatsing in de bovenbouw van de havo en het vwo is overigens altijd onder voorbehoud van profielkeuze; het kan namelijk zijn dat er geen plaatsruimte meer is bij bepaalde profielen en/of vakken.

Meer informatie 


Lotingsprocedure

Er is voor schooljaar 2021-2022 ruimte voor in totaal 200 brugklasleerlingen. We verdelen deze bij voorkeur over 8 klassen: 1 x havo, 4 x havo/vwo en 3 x gymnasium. Het kan zijn dat er per type brugklas te veel aanmeldingen zijn. In dat geval moeten we loten. Vorig schooljaar was een loting uiteindelijk niet nodig. 
U vindt de lotingsprocedure hieronder:


...

Home - RSV PVO - Regionaal samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs

RSV PVO staat voor Regionaal Samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs. In het samenwerkingsverband zijn 39 scholen uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs uit regio Eindhoven en Kempenland verenigd om iedere jongere een zo passend mogelijke plaats in het onderwijs te bieden.

Acht op Aug

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/