Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Van harte gefeliciteerd!!!


Na deze bijzondere periode zijn we extra trots op jullie. We danken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen. We zijn blij dat we deel uit mochten maken van een zo belangrijke fase in jullie opleiding en leven. 

Heel veel succes met jullie plannen voor de toekomst. Maak er wat moois van!

Vol trots feliciteren wij met hun diploma (op willekeurige volgorde):

Marguérite Daverveld, Loeki de Groof, Lynn Hendrikx, Mees Kersten, Annebelle Linders, Kars Van Maldegem, Niek Mortier, Pleun Ransdorp, Luca Zwanenburg, Carst Zwartenkot, Roel Beckers, Hannah Cumpson, Lynn Goertzen, Mick van Grinsven, Lisa Haverhoek, Teun Hoevenaars, Anouk Klarenbeek, Fleur Kleingeld, Tijn van Kuijen, Jort Van Maldegem, Jeroen Sprengers, Fedor Valks, Julia van den Bergh, Alex Blankemeijer, Niels van den Broek, Cas van den Heuvel, Mathijs van Knippenbergh, Joep van Mierlo, Marijn Pols, Maaike Smulders, Vincent Vermeire, Mevlüt Yildirim, Thomas Aanraad, Zeynep Bayram, Lianne van Beurden, Bo Bos, Tess Braat, Sem van den Broek, Bas Bruggink, Floor Drost, Timothy Geeringh, Carlijn de Graaf, Peter van Halteren, Paul Willem Janissen, Marieke der Kinderen, Elyn Molenschot, Sam Peeters, Luna Rabbinowitsch, Jochem de Rooij, Lucy Dragt, Joris van Eijk, Jaap van den Hurk, Cato Kersten, Mirte Kunst, Mathijs Lagarde, Lotte Lakeman, Masha Padi, Sebastiaan Roggen, Anne Smeets, Dide van Ulden, Lenne Vijn, Eva van der Wolk, Daphne Zeedijk, Sofie Zuidema, Koen Aarts, Willem van den Akker, Lucette Alewijns, Carmen Arensman, Vincent Beltman, Fleur Bogers, Maurits van Bree, Justin Cuijpers, Inge van Gent, Niek Gies, Berend Gijsbers, Nienke van de Kimmenade, Ben Malcontent, Valerie van Nielen, Linde Niesten, Jochem Post, Luca Tenback en Fea Tromp.

Ook degenen die hun naam liever niet op de website vermeld zagen, feliciteren wij natuurlijk van harte! 

Staat je naam er niet tussen, terwijl je dat wel graag wilt? Vul dan snel de toestemmingsverklaring in in Somtoday en stuur een mailtje naar de leerlingenadministratie.Nieuw lid oudergeleding Medezeggenschapsraad (MR)
Impact op jonge mensen tijdens Koningsdag

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/