Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Vijfde Groot AugDictee met Tosca Menten

Voor de vijfde keer op rij organiseert het Augustinianum het Groot AugDictee. Dit jaar is kinderboekschrijfster Tosca Menten gevraagd zowel het voorronde-dictee als het Groot AugDictee te schrijven.

Het is inmiddels traditie dat onder de deelnemers wordt geloot welke school de schrijver van het dictee tijdens de voorronde mag verwelkomen. Dit jaar is basisschool De Klimboom als gelukkige winnaar uit de bus gekomen. Tosca zal hier op woensdag 10 oktober het door haar geschreven voorronde-dictee gaan voorlezen.

Aan deze editie van het dictee doen zo'n 44 groepen 8 mee. De winnaars van de voorronde mogen meedoen aan de finale op donderdag 8 november, welke plaatsvindt op het Augustinianum. Het thema van het Groot AugDictee sluit aan op dat van de Kinderboekenweek 2018: Vriendschap. Het motto is: Kom erbij!


...

Tosca Menten

Kom kijken op mijn website. Je vind er allerlei leuke links naar mijn boeken, waar ik ben, filmpjes, optredens en veel meer... over Tosca Menten

...

Kinderboekenweek | Kom erbij! Van 3 t/m 14 oktober is het grootste familiefeest van Nederland. Beleef de Kinderboekenweek in jouw boekhandel en bibliotheek.

De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Jozua Douglas, bekend van o.a. De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Het motto bij het thema Vriendschap is Kom erbij!
Aon City Run
Hawaii Brugklasfeest

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/