Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Flo in Hip voor Nop

Hip voor Nop is een Nederlands modeprogramma uitgezonden door de Evangelische Omroep op Zapp. Het programma draait om twee vriendinnen die op goedkope wijze aan 'nieuwe' kleding en een nieuwe uitstraling proberen te komen. Hierbij krijgen ze hulp van verschillende bekende stylisten. Samen laten ze zien dat je met oude kleding en miskopen uit eigen kast weer een hele nieuwe outfit kunt maken. Het doel van Hip voor Nop is de duurzaamheid en het hergebruik van kleding te bevorderen, aangezien er in Nederland vele miljoenen kilo's nog bruikbaar textiel worden weggegooid.

Woensdag 7 november is het de beurt aan onze Flo van Kollenburg uit A2b en haar vriendin Sara. Flo mocht van school verlof opnemen voor de tv opnames van dit programma, dat gepresenteerd wordt door Anne-Mar Zwart. De styliste van deze aflevering is Nannette Looise van ThinkiN StyLe (Creative organisation for Styling; Concept and Fashion Design). De opnames zijn inmiddels voltooid en aanstaande woensdag 7 november om 17.05 is haar aflevering op tv te zien op NPO3.

In de video hieronder is Flo al in de trailer van het programma te bewonderen. Allemaal kijken dus aanstaande woensdag! Flo heeft genoten en vindt het een hele leuke en ook leerzame ervaring.


v.l.n.r. Nanette, Flo en Sara

Mocht je de uitzending gemist hebben, dan kun je hem via de link hieronder terugkijken. 

...

Hip voor Nop - Zapp

In het meidenprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een geheel nieuwe look.

Bezoek het YouTube kanaal van dit populaire programma via onderstaande link!

...

Hip voor Nop - YouTube

In het duurzame meidenprogramma ‘Hip voor Nop’ helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een geheel nieuwe look. E...
Vanavond op het Augustinianum: het Groot Dictee Ei...
Augustinianum wint prijs in Aon City Run

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/