Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Groot AugDictee: dit jaar met Mel Wallis de Vries!Over Mel 


Mel Wallis de Vries is 
de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment. Tussen 2012 en 2019 heeft zij zeven keer de Prijs van de Jonge Jury gewonnen, waarvan de laatste zes keer op rij. Bekroonde boeken zijn o.a. Wreed, Schuld en Vals. Dit laatste boek is in 2018 zelfs verfilmd.


Dit jaar organiseert het Augustinianum voor de zevende keer het Groot AugDictee. Dit jaar is schrijfster Mel Wallis de Vries gevraagd zowel het voorrondedictee als het Groot AugDictee te schrijven.

Het is inmiddels traditie dat onder de deelnemers wordt geloot welke school de schrijver van het dictee tijdens de voorronde mag verwelkomen.

Bij wie Mel op school komt, dit jaar? Dat zie je in het filmpje hieronder!

De winnaars van de voorronde mogen meedoen aan de finale op woensdag 18 november, welke plaatsvindt op het Augustinianum. 

Het thema van het Groot AugDictee sluit aan op dat van de Kinderboekenweek 2020: EN TOEN? Tijdens de Kinderboekenweek® 2020 wordt teruggegaan in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken werelden uit het verleden door het lezen van boeken!


Ventilatie schoolgebouwen
Klassieke Olympiade Latijn

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/