Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Radically Mine! 2019 in het Van Abbemuseum

Aanstaande donderdag 18 april om 15.00 uur is de opening van de tentoonstelling 'Radically Mine' in de nieuwbouw van het Van Abbemuseum. In deze tentoonstelling, met werk van leerlingen van diverse scholen uit de regio, zijn opgenomen Sep Wittenbols (V6), Babette Scheepers (V6), Alison Scanlan (V6), Cas Matulessy (H5) en Lyènne Doornbos (H5). In de bijbehorende catalogus zijn ook de werken te zien van alle examenleerlingen die niet geselecteerd zijn voor de tentoonstelling.

Dit is de 10e editie van het project Radically Mine. Om dit te vieren is er ook werk te zien van een aantal oud-leerlingen van het Augustinianum, te weten Daan Verbakel, Elsa Heesemans en Marjolein de Vries.

Het museum is donderdag vanaf 15.00 – 21.00 uur gratis toegankelijk voor leerlingen en docenten op vertoon van de schoolpas. Tot 14 juni kan er gestemd worden op de publieksprijs via rm19.vanabbe.nl (deze website wordt donderdag gelanceerd). De tentoonstelling is t/m zondag 16 juni te bezoeken.

De poster met een oud-leerling van het Augustinianum op de foto kijkend naar een kunstwerk van een andere oud-leerling.

...

Radically Ours

Dit jaar vindt het Radically Mine project voor de 10e keer plaats! Dus dat betekent: tijd voor een feestje! Samen met 416 vmbo, havo en vwo leerlingen van 11 middelbare scholen worden er door de leerlingen eigen kunstwerken gemaakt geïnspireerd op kunstwerken uit de collectie van het Van Abbemuseum in Eindhoven. Na de gezamenlijke aftrap in het museum, gaan de leerlingen op school in de lessen aan de slag met de opdracht.
Aug door naar de finale van de Biologie Olympiade ...
Masterclass presenteren door Marcel Stevens op maa...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/