Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Reis China

In het kader van Internationalisering heeft van 10 t/m 24 april het uitwisselingsproject met de Caihe Middle School Education Group in Hangzhou plaatsgevonden. Op 10 april is een groep van 29 leerlingen, begeleid door 3 docenten en een teamleider, afgereisd naar Beijing. Hier hebben zij een paar dagen doorgebracht, met o.a. bezoeken aan het Zomerpaleis, de Chinese Muur, het Plein van de Hemelse Vrede en De Verboden Stad.

Vervolgens leidde de reis naar Suzhou en Shanghai, met bezoeken aan de Wangshi-tuinen en een zijdefabriek en een boottocht over het beroemde Grand Canal. In Shanghai is de dag gevuld met Yu Garden, People Square en Old Town.

In Hangzhou logeerden de leerlingen in gastgezinnen en volgen zij allerlei schoolactiviteiten, om op deze manier het dagelijks leven van leeftijdgenoten in China te beleven.

Het is een indrukwekkende reis geweest, waarbij zowel leerlingen als begeleiders een fantastische tijd hebben gehad. Er is gelachen, gezongen, gedanst, geschreeuwd, gemopperd, geklaagd, verslapen, getreuzeld, geknoeid, gerend…. Kortom: er is veel gedaan en veel gezien. Een bijzondere reis, die alleen maar hoogtepunten heeft gekend. Een waardevolle verrijking en een onvergetelijke ervaring. 


Junior Masterclass; presenteren, out-of-the-box d...
Verslag thema-avond 'Pubers en hun verleidingen'

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/