Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Thema-avond OVA mobiele telefoon

De mobiele telefoon…… veel kinderen hebben er al één als ze nog op de basisschool zitten. Als ze in de brugklas komen, kan het zo maar gebeuren dat het gebruik ervan ineens explosief stijgt. Want ja, het lijkt wel of ze die telefoon ineens overal voor nodig hebben! Ze moeten dagelijks Instagram checken, Snapchat bijhouden, muziek luisteren en filmpjes kijken. Maar ook bereikbaar zijn voor hun klasgenoten, aantekeningen appen, huiswerk vinden, naar het rooster kijken, hun cijfer in SOM opzoeken…

Hoe ga je daar als ouder mee om? Maak je afspraken en zo ja waarover? Of vind je dat je kind er zelf achter moet komen wat wel en niet werkt? Hoe gaan andere ouders er mee om? En wat vindt school er eigenlijk van?

De oudervereniging van het Augustinianum nodigt u op maandag 14 januari 2019 van harte uit om ervaringen uit te wisselen. Op deze avond zal Rhea Flohr van Mediapakt (www.mediapakt.nl) een inleiding verzorgen en onder andere een aantal uitdagende stellingen aan u voorleggen. U wordt van harte uitgenodigd om met haar, met ons en met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Deze avond is speciaal bedoeld voor ouders van de brugklasleerlingen.

Wilt u ons, in verband met de praktische kant van de organisatie, laten weten of u aanwezig zult zijn en zo ja, met hoeveel personen?
Klik alstublieft op de onderstaande knop om dit aan ons door te geven.


Met vriendelijke groet, 

De Oudervereniging Augustinianum
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


...

Welkom! - MediaPakt

MediaPakt is hét lerend netwerk over digitale geletterdheid in het onderwijs. Meer dan 200 professionals uit de onderwijs- of bibliotheeksector delen hier hun kennis en ervaring.
Afscheid rector
Het Beste Idee 2019

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/