Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Thema-avond Pubers en hun verleidingen

Op dinsdag 9 april 2019 van 20.00 tot 22.00 uur organiseert de oudervereniging van het Augustinianum in samenwerking met Novadic-Kentron en Helder Theater een thema-avond voor ouders/verzorgers van pubers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar:

Pubers en hun verleidingen 
Roken, alcohol en drugs

  • Pubers: waarom zoeken ze zo graag hun grenzen op?
  • Hoe werkt dat nou, dat puberbrein? 
  • En wat doen alcohol en drugs met ze? 
  • Hoe zorg ik er als ouder voor dat mijn puber zich staande houdt in deze wereld vol verleidingen? 

Bernard van 't Klooster, senior preventiewerker NK Preventie bij Novadic-Kentron, legt deze avond uit wat de negatieve effecten zijn op de gezondheid en ontwikkeling van jongeren.  De campagne Nix18 heeft als doel het versterken van de sociale norm 'niet drinken en roken tot je 18e'. Ook bespreekt Bernard de risico's van drugs bij jongeren, het gebruik, de effecten en trends.

De directie van het Augustinianum geeft aan wat de school doet op het gebied van roken, alcohol en drugs. 

Helder Theater maakt interactieve voorstellingen. Toeschouwers worden actief betrokken door middel van herkenbaar spel. Acteurs maken lastige en spannende onderwerpen bespreekbaar. Tijdens zorgvuldig vormgegeven theaterstukken gaan zij direct aan de slag met de meningen en suggesties uit het publiek.

We zien u graag op dinsdag 9 april. Inloop is vanaf 19.30 uur. Om zeker te zijn van een plekje is aanmelden vóór vrijdag 29 maart aan te raden. U kunt zich aanmelden via onderstaande link:


Gastspreker Marcel Stevens bij Junior Masterclass
Update Afrika-reis

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/