Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Gastspreker Marcel Stevens bij Junior Masterclass

Het Augustinianum is verheugd dat Marcel Stevens, een bekend cabaretier, op 1 april aanstaande een workshop "Presenteren" zal verzorgen voor de eerste lichting van de Junior Masterclass. Naast Marcel staat Stijn Hendriks op het programma met een presentatie genaamd "Met passie presenteren". Ook krijgen de leerlingen van de Junior Masterclass een opdracht voor een duo presentatie. Na het voltooien van deze opdracht zal Marcel aanvullende informatie en tips over presenteren geven.

Junior Masterclass

Aankomend schooljaar start het Augustinianum met het project "Junior Masterclass" in gymnasium 1. Vanaf januari 2019 kunnen leerlingen- na selectie- deelnemen aan het project. Een aantal uur in de week verrichten zij onderzoek naar een gekozen onderwerp en worden zij vrijgesteld van enkele reguliere lessen. Er wordt toegewerkt naar een eindproduct dat gepresenteerd wordt aan ouders. In schooljaar 2019/ 2020 worden de Junior Masterclasses uitgebreid naar leerjaar 2 en 3 gymnasium.

Marcel Stevens

Marcel Stevens van Cabaret & Zo staat inmiddels al zo'n 25 jaar op het podium met theatervoorstellingen, oudejaarsconferences en heel veel producties op maat. Marcel is dus zeker geen onbekende in de theaters. Na een aantal uitverkochte en succesvolle shows met Petazzie kwam hij enkele jaren geleden met twee opeenvolgende oudejaarsconferences. Binnenkort staat hij opnieuw in de theaters met zijn programma 'En door… ' waarin hij op zijn eigen humoristische wijze mooie, gênante, vertederende, trieste, onverwachte en komische gebeurtenissen bespreekt, die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt.


...

Marcel Stevens - En door...

Een heerlijk, Helmonds geluid. Na twee oudejaarsshows en volle zalen met 'Petazzie' is Marcel Stevens terug in Het Speelhuis. Solo, met vleugel. Onze eigen Helmondse cabaretier bespreekt en bezingt de gênante, vertederende, trieste, verrassende en komische gebeurtenissen uit zijn leven. Improvisatie, zelfspot en een gulle lach.

...

cabaret en zo

Cabaret op maat Marcel Stevens van Cabaret & Zo heeft veel ervaring op het gebied van cabaret, presentatie, en improvisatie. Zo trekt hij als lid van de bekende groep Petazzie volle zalen in veel theaters van het land, en staat hij al zo'n 20 jaar op het podium. U organiseert een congres, presentatie, conferentie of symposium, maar wilt op een bijzondere manier uw boodschap overbrengen, zodanig dat er nog lang over wordt nagepraat. Als dagvoorzitter houdt hij na een gedegen voorbereiding overzicht en reageert ad rem op vragen en situaties. Scherp analyserend. Als cabaretier is hij in staat om uw bijeenkomst humoristisch samen te vatten en op een totaal andere manier tot de kern van de zaak te komen.. Al improviserend neemt hij alle gebeurtenissen van uw bijeenkomst mee, van binnenkomst tot het slot van de laatste spreker. Marcel Stevens is de peper op uw congres, de turbo tijdens uw bedrijfsdag, of de defibrillator van uw presentatie!
En de winnaars zijn...
Thema-avond Pubers en hun verleidingen

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/