Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

En de winnaar van het Groot AugDictee is….

Zenna Sanders van basisschool Beneden Beekloop! Zenna kwam als grote winnaar uit de bus, op de voet gevolgd door Minte Geerts van basisschool Floralaan en Eva Zwanenburg van basisschool Trinoom. Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben het allemaal top gedaan!!

Met gespannen gezichtjes zaten de deelnemers donderdagmiddag te wachten tot zij de ruimte in mochten waar het dictee werd afgenomen en het Groot AugDictee zou beginnen. Onder luid applaus van hun supporters werden de deelnemers binnengehaald, waarna het finaledictee begon. Dit dictee was - net als het voorronde-dictee - geschreven door Tosca Menten, die zelf aanwezig was om het voor te lezen. Thema van het dictee was dit jaar 'Vriendschap'.

Een shoot-out was niet nodig: juryvoorzitter Albert Kivits en de jury konden na afloop van het dictee aankondigen dat er een winnaar bekend was. Zenna Sanders mag zich vol trots de winnaar noemen van het Groot AugDictee 2018.

Donderdagavond is het Groot Dictee Eindhoven, geschreven en voorgelezen door schrijver en columnist Özcan Akyol, gewonnen door William Staals uit Budel.


Winnaar Groot Dictee Eindhoven
Vanavond op het Augustinianum: het Groot Dictee Ei...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/