Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Blue Band wint de Orion Music Awards 2022!

Door: Hein Kanters

Kan een stilte van drie jaar in één avond ingehaald worden? De vraag stellen is hem beantwoorden. Nooit eerder spatte het enthousiasme een avond lang zo van alle optredens af. Met als absoluut hoogtepunt het slotnummer van oud winnaar Flemming gezongen en gespeeld door 135 muzikanten. Orion voorzitter Martin van de Berg sprak aansluitend van een magische avond en was blij met de keuze Orion Music Awards na drie jaar weer plaats te laten vinden.

Een avond vol met swingende muziek ging hieraan vooraf. Met zo'n kleine verschillen tussen de 13 optredende scholen dat het voor de jury een hele opgave was winnaars te benoemen.

Aan de keuze voor Blue Band met 'Little Talks', of Monsters and Men van het Augustinianum (kleine groep) lag met name de saamhorigheid van de band ten grondslag. Vanaf de eerste seconde vormden ze één band waarbij de zangers konden leunen op de begeleiding achter hen. Het Udens College VMBO mocht met 'Beggin' van Madcon de prijs voor Grote Groep in ontvangst nemen. Het coole optreden werd door de jury betiteld als betoverend en dynamisch.


Blue Band zien en horen?
Ze spelen op 23 juni in Wilhelmina en 25 juni op Scoutpop!

Feestelijke afsluiting voorrondes Groot AugDictee
Onze geslaagden van 2024!

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/