Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Marc van Dongen nieuwe rector Augustinianum

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft de heer M.C. (Marc) van Dongen MME benoemd tot rector van het Augustinianum in Eindhoven. De benoeming van de 43-jarige Rijenaar gaat in per 1 juni 2019.

Marc van Dongen werkt al 20 jaar in het onderwijs. Hij begon als leraar Engels in Roosendaal. Daarna was hij teamleider op een OMO-school in Oosterhout. Inmiddels werkt hij ruim tien jaar als leshuisdirecteur havo/atheneum bovenbouw op het Beatrix College in Tilburg, waar hij een van de kartrekkers is op het gebied van maatwerk en gepersonaliseerd leren. Ook houdt hij zich bezig met kwaliteitsmanagement, personeelsontwikkeling, opbrengstgericht leren, internationale tto-projecten en andere onderwijsontwikkelingen. Sinds een aantal jaar is hij daarnaast vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van een stichting met meerdere scholen voor basisonderwijs.

"Ik zie ernaar uit om, vanuit een eindverantwoordelijke positie, leiding te geven aan het Augustinianum en bij te dragen aan het best denkbare onderwijs voor haar leerlingen. Samen met mijn team ga ik voor leerlingen die zich in brede zin volop ontwikkelen, waardoor hun kansen op succes en geluk in het leven vergroot worden. Dat vraagt ook om een voortdurende inzet en ontwikkeling van mijzelf en mijn teamleden."

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege wenst de heer Van Dongen veel succes en plezier in zijn nieuwe functie en ziet de toekomst van het Augustinianum met vertrouwen tegemoet.
Het Augustinianum bezoekt Afrika
Inzamelactie schoenen voor Lesotho

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/