Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Actuele situatie ivm coronavirus

Op deze pagina informeren wij u over de actuele situatie en de maatregelen op onze school als het gaat om het coronavirus. Informatie kan dagelijks aangevuld of gewijzigd worden; wij volgen iedere dag de richtlijnen van overheid en RIVM.

Situatie per 10 januari 2022:
De middelbare scholen zijn weer open voor al onze leerlingen. Wel gelden er extra maatregelen op school. We hopen daarmee van harte dat we verdere verspreiding van het virus kunnen afremmen/voorkomen.

De huidige maatregelen:

  • Alle leerlingen en medewerkers dragen een mondkapje bij het verplaatsen in het schoolgebouw. Dit betekent dat het mondkapje pas af mag, zodra de leerling op zijn plaats zit in het lokaal. In het atrium tijdens de pauzes hoeft het mondkapje niet gedragen te worden.
  • Een leerling die het mondkapje is vergeten, kan er bij de receptie één aanschaffen voor € 0,50. Het geld gaat naar een goed doel.
  • Bij (milde) klachten blijf je thuis en laat je je testen door de GGD. Wanneer een huisgenoot positief is getest op Covid-19, ga je in quarantaine en laat je je testen. Alle lessen zullen vanaf a.s. maandag worden gestreamd.
  • De leerlingen krijgen twee zelftesten per week aangeboden om zich thuis te testen. 
  • De hygiënemaatregelen blijven van kracht: regelmatig handen wassen/ontsmetten en hoesten en niezen met afgewend gezicht en in de elleboog.
  • Alle leerlingen dienen te allen tijde 1,5 meter afstand te houden tot de medewerkers van de school.

Wanneer aanvullende maatregelen nodig zijn, wordt u door ons geïnformeerd.

We danken iedereen bij voorbaat hartelijk dank voor de medewerking. Ouders en/of leerlingen die hierover vragen hebben, kunnen contact opnemen met de mentor.
Meedoen met de rondleidingen? Schrijf je hier in!
Vrijwillige ouderbijdrage in 2023-2024

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/