Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Activiteiten

Ieder talent voelt zich thuis op het Augustinianum! En dat talent willen onze leerlingen op verschillende manieren laten zien, we hebben daarom veel activiteiten die niet 'moeten', maar 'mogen'. We noemen dat onze AugAcademie.

De AugAcademie is er voor alle leerlingen van het Augustinianum. Wat kun je zoal doen binnen de AugAcademie? Een greep uit het aanbod: Cambridge English (alle niveaus), Delf Scolaire, Chinese taal en cultuur, AugPop, wiskundeclub, debatteren, Olympiades, tutor, scholierencompetities, toneel en drama, leerlingenraad, brugwachter en nog veel meer.

Je ontwikkelt binnen de AugAcademie belangrijke vaardigheden, zoals presenteren, samenwerken, organiseren, lesgeven en creatief denken. Verder biedt de AugAcademie ook de mogelijkheid tot verdieping en excellentie op kennisgebied.

De activiteiten vinden vooral plaats na de reguliere lessen, tijdens het 8e en 9e lesuur.


De AugAcademie is onze invulling van het wettelijk verplichte plusdocument. Op het plusdocument kan de brede vorming van de leerling zichtbaar worden gemaakt door bijvoorbeeld het benoemen van de extracurriculaire activiteiten, het beschrijven van competenties, vaardigheden en bijzondere talenten.

Binnenkort vindt u hieronder een overzicht van de te volgen activiteiten binnen de AugAcademie.

AugPop

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/