Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Lesotho

In schooljaar 2018-2019 is het Augustinianum voor het eerst naar Lesotho gegaan, een land in Afrika dat geheel wordt omsloten door Zuid- Afrika. Lesotho is een constitutionele monarchie en een parlementaire democratie.

Het Augustinianum was de eerste school in Nederland die een samenwerking is aangegaan met Africa's gift, een organisatie die gemeenschappen als in Lesotho steunt door met praktische oplossingen mensen een beter leven te geven. Onze contactpersoon van Africa's gift is Ken Dunn. Zie de link onderaan dit artikel.

Leerlingen gaan o.a. lessen volgen, met de lokale bevolking werkzaamheden uitvoeren en een natuurpark bekijken. Voorafgaand aan de reis worden diverse (sponsor)acties uitgezet om geld in te zamelen o.a. voor het goede doel: wonderbags.


...

Africa's Gift

Africa's Gift supports largely rural communities in southern Africa (principally Lesotho, South Africa, Tanzania, Zambia, and Malawi) and Uganda, working closely with community members to effect change through the development of practical solutions to clearly identified needs.
Internationalisering
Uitwisseling China

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/