Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer
Aanbevolen 

Iddink Learning Materials aangevallen door cybercriminelen

Wij vernamen dat Iddink Learning Materials BV op donderdag 11 april is getroffen door een cyberaanval. Iddink was tot en met schooljaar 2022-2023 voor onze school de leverancier van schoolboeken, (digitaal) leermateriaal en schoolspullen. Inmiddels zijn leerlingen en hun ouders/verzorgers die in schooljaar 2022-2023 op een Carmelschool zaten en er nog steeds leerling zijn, via e-mail geïnformeerd over deze cyberaanval.

De informatie had natuurlijk niet in verkeerde handen mogen komen. Iddink werkt hard aan het oplossen van het probleem en aan het achterhalen welke informatie is verkregen. We hopen en verwachten dat dit geen negatieve gevolgen hoeft te hebben. Op de website van Iddink staat het laatste nieuws en er volgt nog een overzicht met veel gestelde vragen.

Omdat er onbedoeld persoonlijke informatie terecht is gekomen bij personen die deze informatie niet mochten krijgen, heeft Stichting Carmelcollege een melding gedaan van dit datalek bij de privacytoezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens (AP). 


Bereikbaarheid tijdens de meivakantie
Toewijzing + aanleveren aanvullende gegevens

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/