Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Open Dag zondag 28 januari + belangrijke info verkeerssituatie


Benieuwd hoe het Augustinianum er van binnen uitziet? Hebben ze ook leuke leraren en leraressen? Is het er gezellig? Kortom, zou jij je bij ons thuis kunnen voelen? 

Op zondag 28 januari 2024, van 11.00 uur tot 14.30 uur, ben je met je ouders/verzorgers van harte welkom op onze Open Dag om sfeer te proeven en antwoord te krijgen op al je vragen.

Graag tot dan!


 Let op: wegwerkzaamheden

Op dit moment wordt er rondom onze school op diverse plekken aan de weg gewerkt, waaronder ook aan de Dirk Boutslaan. Daar is op dit moment sprake van eenrichtingsverkeer. Komende vanaf het centrum kunt u de Dirk Boutslaan gewoon inrijden. Komt u echter vanaf de DAF, dan kunt u niet rechtstreeks de Dirk Boutslaan op, maar moet u de door de gemeente aangegeven wegomleiding volgen (route 4). Ook de Gabriël Metsulaan is nog afgesloten. Via deze weg is het dus ook niet mogelijk op de Dirk Boutslaan te komen.

Om de situatie zo goed mogelijk in banen te leiden, zetten we tijdens onze Open Dag verkeersregelaars in.

Maak alvast kennis met de mensen op het Aug!


Je bent vast heel benieuwd naar de mensen die op het Augustinianum werken. Zijn ze wel aardig? En snappen ze wel dat het spannend is om naar de middelbare school te gaan? In dit filmpje maak je alvast kennis met een paar van onze medewerkers!


Voorstelling 'Meermeisje'
Deelname Valerie en Bram aan Regionale en Nederlan...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.augustinianum.nl/